Saljemo djeciju mastu u svemir

MONTENEGRO SPACE RESEARCH KAO ČLANICA SVEMIRSKE ASOCIJACIJE JUGOISTOČNE EVROPE (SESA) pokreće kampanju za mališane

Radovi o svemiru letjeće svemirom!

Na osnovu ranije objavljene informacije Svemirska asocijacija Jugoistočne Evrope (SESA), zajedno sa partnerima iz Indije, lansirati će zajednički satelit u Zemljinu orbitu. Povodom toga MONTENEGRO SPACE RESEARCH, kao članica SESA-e, obavještava građane Crne Gore da je pokrenuta akcija uključivanja djece iz vrtića i osnovnih škola u ovaj projekat. Zadatak je nacrtati ili napraviti rad na temu svemira, slikati i radove poslati putem LINKA.

Svi radovi biće objavljeni na web stranici SESA, smješteni u memoriju satelita i lansirani u svemir do kraja godine. Objavom na web stranici svi će imati trajnu potvrdu o učešću, a uvid u materijal biće javno dostupan.

U ovom dijelu projekta učestvovaće djeca iz država članica SESA, kao podsticaj za buduće zajedničke akcije na izgradnji zajedničkih svemirskih programa.

Šaljemo dječju maštu u svemir!

Saljemo djecju mastu u svemir

MONTENEGRO SPACE RESEARCH kao odgovorna organizacija za realizaciju ove akcije u Crnoj Gori, poziva vrtiće, osnovne škole, roditelje, nastavnike, profesore da informišu djecu o ovoj akciji i prijave se za učešće.

EN